Број 1                                                                                                     јун - јул 2006

УВОДНА РЕЧ

          У окружењу наглих и непрекидних промена, транзиционих шокова, професионалних осцилација и стресних животних ситуација, живот можемо побољшати само ако се окренемо једни другима и кренемо у сусрет променама.
          Наравно није могуће зауставити временске токове, променити поднебље у којем живимо, елиминисати све тешкоће и проблеме које живот неминовно са собом носи.
          Зато је потребно урадити могуће: окренути се стваралаштву, учинити сваки тренутак свог професионалног и личног живота, ма како тежак био креативним, унети ведрину и оптимизам и наравно, што је најважније да пронађемо снагу једни за друге, јер само из заједничке снаге настаје добит за све нас.
          Покушајмо да размишљамо о добром и чинимо добро. Нема ничег лошијег од налажења мана и чињења зла. Никаква надареност, никакво самоодрицање, никаква памет и никакав посебан карактер нису потребни да би човек гунђао и налазио мане другима. 
          Сваког дана осим пословних и породичних обавеза потребно је наћи снаге у себи да се учини нешто боље или неко биће учинити срећнијим, задовољнијим. Ако бисмо тако размишљали и налазили снаге у себи да се тако и понашмо свет би изгледао много боље, а са њим и наше властито окружење. 
          Регија Београд овако мисли и континуирано дела изналазећи могућности да од пословодства извуче максимални бенефит за сваког нашег члана.
          Све што је квалитет и што је на корист и добробит свима треба развијати и подржавати.Чинило нам се корисним да покренемо Билтен да бисмо повећали квалитет информисаности. Помозите Билтену да се развија и опстане.
          Позивамо вас на сарадњу. Предвиђене су рубрике: 
1. АКТИВНОСТИ Регије Београд и АКТИВНОСТИ нашег Синдиката
2. КУТАК за наше професионалце: Шаљите нам ваше предлоге, сугестије, приче о проблемима у послу, или пак на послу, о интересантним догађајима у свакодневном раду, о искуствима, о креативности и сл. 
3. Ваша ГАЛАКСИЈА: Шаљите нам личне, професионалне, породичне приче или приче колега са којима радите

          Овај билтен жели да буде отворен за све, без граница и ограничења било које врсте. Правовремене информације, размена информација и искустава, доводи до подизања квалитета стандарда сваког нашег члана, што и јесте крајњи циљ Синдиката.
          Синдикат увек може учинити више за вас, за све нас, ако остворимо синергију.
          Билен ће излазити два пута месечно. У почетку ће бити део сајта, а касније ће се дистрибуирати електронском поштом. Оставите вашу e-mail адресу .

Председник
Одбора Регије Београд
Мирослав Јоксимовић