Број 4                                                                                              октобар 2006

ОДГОВОРНО ИНФОРМИСАЊЕ

Петочлана делегација Синдиката Телекома Србија Ивица Цветановић председник, Мирослав Јоксимовић председник ИО, Зоран Вићентић генерални секретар, Александар Бабовић председник СО Генерална Дирекција, Жељко Близнаковић члан регије Београд у четвратак, 28. септембра посетила је запослене у Ваљеву. Том приликом одржан је састанак коме је присуствовао и дипл.инг. Миодраг Јовановић - заменик директора ИЈ Ваљево. Забележен је изузетан одзив наших чланова.

Дневни ред је био следећи: Колективни уговор, зараде, топли оброк и регрес, акције, обезбеђивање додатног пензионог осигурања, безбедност и здравље на раду, стамбени кредити. Овај састанак трајао је три сата, а одвијао се у изузетно радној атмосфери.

Активно учешће на састанку узели су сви присутни чланови СТС-а у Ваљеву, што је допринело квалитетном информисању о свим актуелним проблемима, како се у жаргону каже, из прве руке.