РЕГИЈА ЦЕНТАР

09.02.07.: 

Посета руководства нашег синдиката Новом Пазару

Представници Синдиката Телекома „Србија“ (Ивица Цветановић - председник, Мирослав Јоксимовић – председник ИО, Иванко Мандић – потпредседник, Братислав Антанасковић – потпредседник, Рале Анђелковић – председник скупштине и Милољуб Пантелић – председник регије „Центар“) посетили су колеге у Новом Пазару и 8. фебруара одржали састанак на коме се разговарало о свим темама битним за запослене у предузећу. Овом приликом наши представници разговарали су и са Даутом Камберовићем, директором ИЈ Нови Пазар.

Највеће интересовање изазвао је надавно потписан Споразум о материјалном положају радника, али и стамбена политика предузећа. 

Примећено је да овде постоји и посебан проблем везан за информисање радника. Наиме, просто је невероватно да су чак и они радници којима је доступан рачунар, били необавештени о сајту нашег синдиката и информацијама које су на тај начин увек могли да имају. Затајила је овде и жива реч, јер после прошлогодишњих одмора, нисмо посетили овај крај и помогли људима да се што боље обавесте о свим нашим активностима. Узрок томе су објективни разлози, у шта су се и током састанка уверили и сами запослени.

Овај састанак колега из Новог Пазара и наших представника оставио је веома добре одјеке, тако да се очекују и конкретнији резултати посете.
  

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yua