РЕГИЈА СЕВЕР

23.04.07: 

СПОРТСКИ СУСРЕТИ РАДНИКА ИДР СЕВЕР

Погледајте БИЛТЕН са спортских сусрета ИДР Север одржаних 21.4. у Сремској Митровици:
              БИЛТЕН (MS Word doc, 3MB)

   

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yua