РЕГИЈА "СЕВЕР"

03.10.07.:

Почиње са радом

канцеларија регије Север

   

Канцеларија регије Север Синдиката Телекома Србија почиње са радом у понедељак, 8. октобра.

 

Контакт телефон канцеларије: 021/525-966

  

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu