РЕГИЈА "ЈУГ"

18.03.08.:

 

СЕДНИЦА ОДБОРА СО ПИРОТ

У четвртак 13.03.2008.г. на позив председника СТС СО Пирот, Драгана Ранчића, седници одбора СО Пирот присуствовали су председник КСС-а г-дин Ивица Цветановић, председник ИО СТС-а г-дин Братислав Антанасковић и председник рег. одбора Регије Југ г-ђа Слободанка Каменовић.

Пре самог састанка синдикалне представнике је примио руководилац Радног центра Пирот г-дин Зоран Јовановић. Он нас је упознао са стањем у овом радном центру. Број запослених у неколико задњих година се драстично смањио, а послови се додају преосталим запосленима (око седамдесет запослених), наравно без икакве стимулације и надокнаде. Напоменуо је такође да су сви запослени максимално оптерећени, али да обавезе и задатке испуњавају успешно.

На самом састанку теме су биле:

  • Буџет Предузећа за 2008.г. у делу који се односи на политику зарада запослених

  • Подела бесплатних акција запосленима

  • Спортске игре радника Телекома

Седници су присуствовали сви запослени који су у том моменту могли да одсуствују са радног места због природе посла, без обзира на чланство у синдикату.

После исцрпног излагања гостију о свим темама интересовање запослених је било велико. Руководство синдиката је настојало да на свако питање запослених одговори или ако проблем до сада није решен да се у најскорије време пронађе адекватно решење.

Захваљујемо се домаћинима на веома љубазном дочеку и великом интересовању за рад нашег синдиката. Дружење ће мо наставити 19. априла у њиховом граду, на регионалним РСИ Телекома.

До скорог виђења.

Председник рег. одбора Регије Југ
Слободанка Каменовић

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu