РЕГИЈА "БЕОГРАД"

31.03.08.:

 

РАСПОРЕД ЗА II НИВО ТАКМИЧЕЊА СПОРТСКИХ СУСРЕТА РАДНИКА ТЕЛЕКОМА

Погледајте распоред за II ниво такмичења:

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu