РЕГИЈА "СЕВЕР"

07.04.08.:

 

Извештај са састанка представника Синдиката Телеком Србија
са члановима СО Телус

У организацији Регије Север, 04.04.2008.године у Новом Саду је одржан састанак представника синдиката Телекома Србија са члановима СО Телус, коме су присуствовали Славољуб Тодоровић - председник СО Телус, Братислав Антанасковић председник ИО СТС, Борислав Мандић председник Регије Север и Драган Свитлица председник СО Нови Сад.

Присутни су упознати са досадашњим резултатима које је Синдикат, као најзаслужнији за формирање Привредног друштва Телус, остварио у својим активностима на подручју Допунског пензијског осигурања али и са настојањима за побољшање материјалног стања запослених повећањем зарада, расподелом зарада из добити , добровољног одласка. Представници синдиката су инсистирали на неопходности постизања репрезентативности СО Телус као једног од предуслова за активније, свеобухватније и квалитетније остваривање заједничких интереса.

Чланови Телуса су имали низ конкретних питања из области радног права али и притужби на нехуман однос предпостављених према њима , те је констатовано да ће се након писмених пријава предузети одговарајући поступци.

Председник Регије Север
Борислав Мандић
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu