РЕГИЈА "ЦЕНТАР"

10.07.08.:

 

У ЦЕНТРАЛНОЈ СРБИЈИ ПОЧЕЛА ЕДУКАЦИЈА ЗАПОСЛЕНИХ КОЈИ СУ СТЕКЛИ
ПРАВО НА БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ У ТЕЛЕКОМУ

Претходних дана је на подручју Централне Србије организован низ предавања везаних за посредовање акцијама, смисао и начин рада на берзи, законску регулативу у вези са акцијама, на које су запослени у Телекому и Пошти, као и бивши запослени стекли право.

Скупови су одржани у Чачку 04.07., Крушевцу 05.07., Краљеву 08.07. и Крагујевцу 09.07..

У организацији Синдиката Телекома „Србија“ и Удружења власника акција „Телекома Србија“, директор брокерско дилерског друштва ’’ Professional stock broker’’a.d.

Ђуро Бајић са својим сарадницима присутнима приближио проблематику у вези са акцијама и неопходност удруживања малих акционара у циљу обезбеђивања што већих права, али и могућности трговине акцијама. У већини градова запослени и бивши запослени у Телекому и Пошти имали су читав низ питања, с обзиром да је акционарство, као и само пословање на београдској берзи за већину људи ново искуство и оваква едукација је неопходна.

Наши синдикални активисти успели су да контактирају већи број запослених, без обзира на припадност синдикатима и да обезбеде на поменутим скуповима присуство дела пословодства и представнике свих синдиката.
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu