СО "ТЕЛУС"

28.08.08.:

 

Састанак Одбора СТС СО Телус и директора „Телус“ а.д. Гордана Божића

Састанак представника Одбора СТС СО Телус и директора „Телус“ а.д. Гордана Божића, одржан је 21.08.2008. године у просторијама Синдиката Телекома „Србија“.

Директор Божић је, у уводном излагању, изнео своје виђење будућности и перспективе „Телус“ а.д.

Чланови Одбора СТС СО Телус указали су на тешкоће и проблеме у раду и изнели своје сугестије и предлоге за решавање истих. Истакли су, да се уз даљу сарадњу, на обострано задовољство, могу очувати и побољшати услови за рад и материјални статус запослених у „Телус“ а.д.

На састанку је било речи и о Удружењу малих акционара. Директор Божић је подржао Удружење и оценио његово оснивање као веома добар потез јер на прави начин омогућава остваривање интереса и права запослених на акције. Истакао је да ће дати свој допринос у афирмацији Удружења.

У циљу даљег социјалног дијалога, на иницијативу СТС СО Телус, формираће се комисије чији ће задатак бити рад на изменама, допунама и праћењу спровођења Колективног уговора, као и рад на што бољим условима добровољног напуштања „Телус“ а.д.. Договорено је и учешће СТС СО Телус у Одбору за безбедност и здравље на раду.

Одбор СТС СО Телус   

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu