СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

12.11.09.:

ОДРЖАНА XIV СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

XIV седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 10.11.2009. године у Радаљској бањи. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости међу којима су били директор Дирекције за корпоративне послове Милан Мекић и директор Функције за логистику Дејан Николић из „Телеком Србија“а.д., затим в.д. генералног директора „Телус“а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Јединственог Синдиката Телус Ђорђе Рацанов, председник Независног синдиката Телус Слободан Николић, представник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије Владан Миловановић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Гране енергетике КСС Мирослав Величковић, представник Синдиката медицинских сестара и техничара Љиљана Нешовић, представник „Дунав пензија“а.д. Зоран Мацановић и директор „Raiffeisen Future“а.д. Снежана Ристановић.

 

Пре почетка рада, члановима Скупштине обратили су се директор Функције за логистику Дејан Николић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Гране енергетике КСС Мирослав Величковић, представник Синдиката медицинских сестара и техничара Љиљана Нешовић, председник Независног синдиката Телус Слободан Николић и представник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије Владан Миловановић, који су поздравили присутне и пожелели много успеха у даљем раду.

 

Након отварања Скупштине и усвајања дневног реда, председник Синдиката Мирослав Јоксимовић, поднео је Извештај о раду Синдиката у 2009. години и предложио План рада за 2010. годину, који су усвојени од стране чланова Скупштине.

 

На седници Скупштине усвојени су и извештаји које су поднели Надзорни одбор Синдиката и Комисија Фонда солидарности, као и предлог Статутарне комисије и Извршног одбора о измени и допуни Статута Синдиката.

   

Обраћање гостију

 

Делегати

 

Делегати

 

Поздравна реч председника Конфедерације слободних синдиката и потпредседника Синдиката Телекома "Србија"

 

Радно Председништво на челу са председником Скупштинте

 

Председник Синдиката Телекома "Србија" подноси Скупштини извештај о раду 2009. године и план рада за 2010. годину

 

Делегати

Потпредседник и Генерални секретар Синдиката Телекома "Србија" одговарају на питања делегата Скупштине

 

Потпредседник Надзорног одбора Синдиката Телекома "Србија" подноси извештај Скупштини

 

Председник Комисије Фонда солидарности Синдиката Телекома "Србија" подноси извештај Скупштини

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs