СО "ТЕЛУС"

12.04.10.:

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 Представници Синдиката Телекома „Србија“ СО ТЕЛУС су у среду, 31.03.2010. године одржали састанак са председником Синдиката радника ПТТ г-дином Александром Павловићем и чланом Извршног одбора овог синдиката г-дином Славком Топаловим.

Представници Синдиката Телекома „Србија“ СО ТЕЛУС упознали су колеге из Синдиката радника ПТТ о непоштовању Споразума и уређењу међусобних односа о преласку запослених на послове обезбеђења и одржавања хигијене, а посебно о кршењу Уговора од стране пословодства ЈП ПТТ саобраћаја ,,Србије“, чиме су запослени у „Телус“а.д. у једном тренутку били доведени у безизлазан положај.

Имајући у виду да 31.12.2010. године истиче петогодишњи уговор између ЈП ПТТ саобраћаја ,,Србије“ и „Телус“а.д. представници Синдиката Телекома „Србија“ СО ТЕЛУС су од колега из Синдиката радника ПТТ-а затражили подршку везану за продужавање сарадње ова два привредна друштва, која би омогућила очување радних места, јер би у супротном запослени били доведени у још тежи социјално-економски положај.

Закључак са састанка је да ће Синдикат радника ПТТ пружити све врсте подршке запосленима у „Телус“а.д. и да ће предузети активности у циљу наставка сарадње ЈП ПТТ саобраћаја ,,Србије“ и „Телус“а.д. на обострано задовољство.

ОДБОР СО ТЕЛУС
 
   

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu