СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

23.10.10.:

ОДРЖАНА XV СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

XV седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 22.12.2010. године у Параћину. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били директор Функције за логистичке и опште послове, г-дин Дејан Николић и координатор за технику ИЈ Јагодина, г-дин Мића Томић из „Телеком Србија“а.д., затим директор „Телус“а.д., г-ђица Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката, г-дин Ивица Цветановић, председник Јединственог Синдиката Телус, г-дин Ђорђе Роцанов, председник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, г-дин Милинко Ђорђић и представник „Дунав пензија“а.д. г-дин Зоран Мацановић.

 

Пре почетка рада, члановима Скупштине обратили су се директор Функције за логистичке и опште послове, г-дин Дејан Николић, председник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, г-дин Милинко Ђорђић и председник Јединственог Синдиката Телус, г-дин Ђорђе Роцанов, који су поздравили присутне и пожелели много успеха у даљем раду.

 

Након отварања Скупштине и усвајања дневног реда, председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2010. години и предложио План рада за 2011. годину, који су усвојени од стране чланова Скупштине.

 

На седници Скупштине усвојени су и извештаји које су поднели Надзорни одбор Синдиката и Комисија Фонда солидарности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs