23.10.10.:

ОДРЖАНА XV СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

XV седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 22.12.2010. године у Параћину. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били директор Функције за логистичке и опште послове, г-дин Дејан Николић и координатор за технику ИЈ Јагодина, г-дин Мића Томић из „Телеком Србија“а.д., затим директор „Телус“а.д., г-ђица Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката, г-дин Ивица Цветановић, председник Јединственог Синдиката Телус, г-дин Ђорђе Роцанов, председник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, г-дин Милинко Ђорђић и представник „Дунав пензија“а.д. г-дин Зоран Мацановић.

Пре почетка рада, члановима Скупштине обратили су се директор Функције за логистичке и опште послове, г-дин Дејан Николић, председник Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, г-дин Милинко Ђорђић и председник Јединственог Синдиката Телус, г-дин Ђорђе Роцанов, који су поздравили присутне и пожелели много успеха у даљем раду.

Након отварања Скупштине и усвајања дневног реда, председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2010. години и предложио План рада за 2011. годину, који су усвојени од стране чланова Скупштине.

На седници Скупштине усвојени су и извештаји које су поднели Надзорни одбор Синдиката и Комисија Фонда солидарности.

99web: