СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

04.04.11.:

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ
 

Конференција за новинаре на тему „СТОП НЕЛЕГАЛНОЈ ПРОДАЈИ ТЕЛЕКОМА“, у организацији репрезентативних синдиката у „Телеком Србија“ а.д., одржана је данас, 04.04.2011. године, са почетком у 12 часова у Медија центру у Београду.

 

Новинарима су се обратили: председник Јединственог синдиката Телекома Срије Славољуб Кандић, председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић и председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић.

 

Председници репрезентативних синдиката обавестили су новинаре да су председнику Републике Србије Борису Тадићу и председнику Владе Републике Србије Мирку Цветковићу, упућена отворена писма са захтевом да се обустави процес продаје „Телеком Србија“ а.д., док су министру културе, информисања и информационог друштва Предрагу Марковићу, министру економије и регионалног развоја Небојши Ћирићу и шефу Радне групе за продају Телекома Вуку Ђоковићу, упућени захтеви којима се тражи хитан пријем представника репрезентативних синдиката. Можете погледати текст отвореног писма »

 

Такође, уколико дође до продаје „Телеком Србија“ а.д., репрезентативни синдикати најавили су подношење тужбе за преиспитивање законитости оваквог начина продаје.

 

Уколико захтеви репрезентативних синдиката не буду узети у обзир, биће употребљена сва средства синдикалне борбе.

 

Погледајте видео записе и фотографије:

 

Обраћање Мирослава Јоксимовића, председника Синдиката Телекома "Србија":

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs