РЕГИЈА "БЕОГРАД", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

08.06.11.:

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА РЕГИЈЕ БЕОГРАД СО СМЕДЕРЕВО

 

Трочлана делегација Синдиката Телекома „Србија“ Регије Београд Небојша Вучинић председник регије , Саша Пантић потпреседник регије и председник СО Београд 2 Младен Јакшић , у уторак 7. јуна посетила СО Смедерево.Том приликом одржан је састанак на коме су присуствовали поред чланова одбора СО Смедерево и шефови служби и координатори .

 

Дневни ред је био следећи: Дешавања у компанији после неуспелог тендера за продају Телекома Србија а.д., добијања потврде о власништву акција запослених и бивших запослених и грађана у наредних пар месеци , прелазак компаније у отворено акционарско друштво, јаче активирање нашег Удружења акционара Телекома Србија а.д. , састанак у Министарству економије 2. јуна и остала актуелна дешавања у компанији.Састанак је трајао три сата и одвијао се у изузетној радној атмосфери.

 

Активно ућешће на састанку су узели председник регије, потпреседник регије, председник СО Београд 2, председник СО Смедерево, члан предсдништва регије Београд и координатори и шефови служби, што је допринело квалитном информисању о свим актуелним дешавањима и проблемима из прве руке.
 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs