РЕГИЈА "Север", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

29.09.11.:

ЕДУКАЦИЈА

 

 Удружење власника акција „Телекома Србија“а.д. и ЈП ПТТ саобраћаја „Србија“ је у сарадњи са брокерском кућом „Brokerage“ Војвођанске банке а.д. и подршком Синдиката Телекома „Србија“, Синдиката ПТТ Србије и Удружења пензионера ПТТ Србија у периоду од 26-30.09.2011. године организовало едукацију запослених, бивших запослених и пензионера о располагању и трговини акцијама.

 

Могућност да чују шта их све чека у моменту поделе акција и након тога, су имали запослени из „Телеком Србија“а.д. и ЈП ПТТ саобраћаја „Србија“, као и пензионери чланови Удружења пензионера ПТТ Србија из Суботице, Кикинде, Новог Сада, Зрењанина, Сремске Митровице.

 

Сви присутни су имали могућност да путем постављања питања стручним особама брокерске куће „Brokerage“ Војвођанске банке а.д. сазнају како могу да располажу својим акцијама, отворе власничке рачуне, тргују акцијама, које су предности приступања Удружењу власника акција „Телеком Србија“ а.д. и све остале информације о погодностима које чланови Удружења власника акција могу остварити код брокерске куће „Brokerage“ Војвођанске банке а.д. као изабраног брокера Удружења.

 

Поред стандардне понуде брокерске куће „Brokerage“ Војвођанске банке а.д. и сама Војвођанска банка је члановима Удружења власника акција понудила комплетан асортиман услуга под повољним каматним стопама.

 

Позивамо запослене да се јаве својим синдикалним представницима уколико су заинтересовани за овакав вид едукације како би у наредном периоду могли да наставимо са овом праксом.

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs