СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

18.11.13.:

ОДРЖАНА XVIII СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

XVIII седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 14.11.2013. године у Руми. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били председник Надзорног одбора „Телеком Србија“ а.д. Милан Божић, генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић, извршни директор за технику Филип Банковић, директор Функције за логистичке и опште послове Небојша Добранић, директор Сектора за интерне односе Горан Гњидић и координатори ИЈ Сремска Митровица и Шабац, затим директор „Телус“ а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Удружења монтера Андраш Нас, представници Синдиката радника Телекома Републике Српске и остали гости.

 

После отварања Скупштине делегатима су се обратили генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић и извршни директор за технику Филип Банковић, који су поздравили присутне и информисали чланове Скупштине о досадашњим резултатима рада у оквиру њихових надлежности, као и очекивањима за наредни период, након чега су пожелели много успеха у даљем раду.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2013. години, који је усвојен од стране чланова Скупштине. На седници Скупштине усвојени су и извештаји Надзорног одбора Синдиката, Комисије Фонда солидарности, Комисије за праћење мобинга и родне равноправности и Статутарне комисије.

 

Погледајте видео записе:

 

Обраћање председника Синдиката Телекома "Србија"

Loading the player ...

Обраћање генералног директора (први део)

Loading the player ...

Обраћање генералног директора (други део)
Loading the player ...

Обраћање извршног директора за финансије г-дина Миленка Џелетовића
Loading the player ...

Обраћање извршног директора за људске ресурсе г-дина Драшка Марковића
Loading the player ...

 

Погледајте фотографије:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs