РЕГИЈА "ЦЕНТАР", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

24.02.14.:

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

У ПОСЕТИ ЗАПОСЛЕНИМА У БАЈИНОЈ БАШТИ

 

 

Председник Извршног одбора Братислав Антанасковић, председник регије Центар Милољуб Пантелић и председник СО Ужице Богдан Илић, посетили су запослене Телекома у Бајиној Башти, 20.02.2014. године. Представници нашег Синдиката су упознали запослене са активностима нашег Синдиката, које су спроведене у циљу обезбеђења поштовања Колективног уговора и спречавања доношења предложеног Закона о раду, који би био на штету свих запослених у Србији.

 

Допринос Синдиката Телекома „Србија“ очувању права запослених, који се огледа у нашем деловању у Телекому и у оквиру Конфедерације слободних синдиката, био је више него очигледан у претходном периоду. Толико труда и рада морало је бити примећено од свих добронамерних запослених у нашој фирми, а злурадо дочекан само од оних који увек „знају да нама нешто само по себи следује без икаквог доприноса синдикалних представника“.

 

Присутни запослени су исказали задовољство, како радом нашег Синдиката и борбом за остваривање наших стечених права, тако и резултатима тог деловања.

 

ИНФО СТС
 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs