РЕГИЈА "ЦЕНТАР", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

23.05.14.:


НАШЕ КОЛЕГЕ ПОКАЗАЛЕ НА ДЕЛУ, КАКО СЕ ПОНАШАТИ У ТЕШКИМ СИТУАЦИЈАМА
 

Рад на терену, непроспаване ноћи, висок степен ризика и бројне тешкоће у раду, нису нашим колегама представљали проблем да покажу колико су у стању да учине за оне којима је била неопходна помоћ.

 

На подручјима која су била најугроженија ових дана, показало се колико су запослени пожртвовани и солидарни у помагању другима и спремни да раде и више него што им радна обавеза налаже. Поправка и оспособљавање телекомуникационог система у најтежим околностима када је требало из објеката избацивати воду, која је поплавила агрегате, затим снабдевање објеката електричном енергијом тамо где је дистрибутивно напајање било у прекиду, на лицу места оспособљавање исправљача, превезивање и довођење десетине хиљаде веза у погон, биле су само део активности којима смо се бавили.

 

У Свилајнцу, Ваљеву, Параћину, Јагодини, околини Чачка, Крушевца, Краљева и свуда где је било потребно, наши људи су дали максимални допринос да се обезбеди функционисање телекомуникационог саобраћаја за потребе угрожених.

 

Није тајна да смо и базне станице успевали да оспособимо за рад пре других оператера и омогућимо свима да до поправке кабловских веза имају могућност да користе мобилну телефонију.

 

„Телеком Србија“ а.д. и његови радници су и сада, као и много пута раније показали колико брину не само за своје кориснике, већ и за све грађане наше државе.

 

ИНФО СТС

 

Погледајте фотографије - Рецава код Деспотовца:

 

 

 

 

 


 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs