СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

28.10.14.:

ОДРЖАНА XIX СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ
СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

XIX седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 24.10.2014. године у Нишу. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, директор Сектора за интерне односе Горан Гњидић, помоћник координатора у техници Владимир Трифуновић, координатор Регије Ниш Вили Хаџић и координатор ИЈ Ниш Звонко Милошевић, затим директор „Телус“ а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Удружења монтера Андраш Нас и остали гости.

 

После отварања Скупштине делегатима су се обратили председник синдиката Телеком „Србија“ Мирослав Јоксимовић, генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, координатор Регије Ниш Вили Хаџић, и председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић који су поздравили присутне и информисали чланове Скупштине о досадашњим резултатима рада у оквиру њихових надлежности, као и очекивањима за наредни период, након чега су пожелели много успеха у даљем раду.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2014. години, који је усвојен од стране чланова Скупштине. На седници Скупштине усвојени су и извештаји Надзорног одбора Синдиката, Комисије Фонда солидарности, Комисије за праћење мобинга и родне равноправности и Комисије за информисање.

 

Погледајте видео записе:

 

 

Loading the player ...

Loading the player ...

Loading the player ...

Loading the player ...

 

Погледајте фотографије:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs