СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

27.11.14.:

ОДРЖАН САСТАНАК
РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д. И
СИНДИКАТА РАДНИКА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

 

 

У току јучерашњег дана одржан је састанак представника репрезентативних синдиката „Телеком Србија“ а.д., Синдиката Телекома „Србија“ и Јединственог синдиката Телекома Србија, са председником Синдиката радника телекомуникација Републике Српске Костом Бундалом и генералним секретаром синдиката Миленком Топићем.

 

На састанку су разматране бројне теме везане за положај „Телеком Србија“ а.д. и Телеком Републике Српске и запослених у овим компанијама, посебно најава продаје „Телеком Србија“ а.д., а тиме и Телекома Републике Српске, утицај промена законске регулативе на положај запослених у обе компаније у смислу измена Закона о раду у Републици Србији и најављених измена Закона у Републици Српској, рестриктивне мере које у пословању примењују водећи европски телекомуникациони оператори, као и евентуална примена сличних мера у „Телеком Србија“ а.д. и Телеком Републике Српске и друга питања која се тичу очувања права и броја запослених.

 

Договорено је да ће се наставити досадашња успешна сарадња између репрезентативних синдиката обе компаније, која ће као и до сада бити праћена координираним акцијама и деловањем у циљу заштите интереса и права запослених „Телеком Србија“ а.д. и Телеком Републике Српске. Представници Синдиката радника телекомуникација Републике Српске пружили су пуну подршку представницима репрезентативних синдиката „Телеком Србија“ а.д. за спровођење свих активностима ради очувања и заштите положаја запослених, а поводом најављене продаје „Телеком Србија“ а.д.

 

ИНФО СЛУЖБЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА
 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs