СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

17.04.15.:

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СЕДНИЦА
СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Изборна седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 16.04.2015. године у Београду. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић, , директор Сектора за интерне односе Горан Гњидић, затим директор „Телус“ а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Јединственог Синдиката Телекома Србија Славољуб Кандић, секретар Синдиката ПТТ Србије Бранко Калајановић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Удружења монтера Андраш Нас и остали гости.

 

После отварања Скупштине делегатима су се обратили генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, председник Јединственог Синдиката Телекома Србије Славољуб Кандић, секретар Синдиката ПТТ радника Бранко Калајановић, председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић и председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2014. години, који је усвојен од стране чланова Скупштине. На седници Скупштине усвојен је и извештај Надзорног одбора Синдиката.

 

Након усвајања извештаја о раду у 2014. години, приступило се спровођењу избора за председника Скупштине, заменика председника Скупштине, председника Синдиката, потпредседника Синдиката и чланова Надзорног одбора и комисија Синдиката.

 

За председника Синдиката изабран је Мирослав Јоксимовић, а за потпредседнике изабрани су Ивица Цветановић, Иванко Мандић и Ђорђе Роцанов.

 

Председник Скупштине у новом сазиву биће Рале Анђелковић, а заменик председника Скупштине биће Саша Пантић.

 

Изабрани су чланови Надзорног одбора, комисије Фонда солидарности, статутарне комисије и комисије за родну равноправност и мобинг.

 

Погледајте видео записе:

 








 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs