29.06.15.:

ПЕТИЦИЈА
ПРОТИВ ВЕЋИНСКЕ ПРОДАЈЕ
ПРЕДУЗЕЋА ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д.

Имајући у виду да је на састанку Координационог тела репрезентативних синдиката на нивоу Телеком Србија групе, одржаном 26.06.2015. године, договорено да се организује потписивања петиције против већинске продаје „Телеком Србија“ а.д., сачињена је петиција, која ће бити подељена синдикалним представницима на нивоу Телеком групе.

Сви који желе да својим потписом подрже акцију против већинске продаје „Телеком Србија“ а.д., ускоро ће моћи да потпишу петицију код синдикалних представника.

Потписивање петиције вршиће се до краја јула месеца 2015. године.

Поред „Телеком Србија“ а.д. у оквиру Телеком групе налазе се и следеће компаније: „Телекомуникације Републике Српске“ а.д. Бања Лука, „М:ТЕЛ“ д.о.о. Подгорица, HD WIN (Арена), „Телус“ а.д., „FiberNet“ д.о.о. Подгорица, „МТС банка“ а.д. Београд, ТS:NET B.V Амстердам и Dimedia Group S.А Женева.

Организовање потписивања петиције је активност коју заједнички спроводе репрезентативни синдикати и удружења на нивоу Телеком групе и то: Синдикат Телекома „Србија“, Јединствени синдикат Телекома Србије, Синдикат радника телекомуникација Републике Српске, Јединствени Синдикат Телус, Синдикална организација М:ТЕЛ Црна Гора и Удружење монтера за телекомуникациону мрежу Србије.

Петицију можете погледати овде »