РЕГИЈА "ЈУГ", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

10.07.15.:

 

Одржан заједнички састанак Одбора регије Ниш и СО Ниш

 

Заједнички састанак Одбора регије Ниш и СО Ниш СТС одржан је 09.07.2015. у Нишу.

 

Поред чланова СО и регионалног одбора, седници су присуствовали председник Синдиката, господин Мирослав Јоксимовић и потпредседник господин Иванко Мандић.

 

Председник Синдиката је детаљно информисао присутне чланове о садашњем и будућем положају "Телекома Србија" а.д. на тржишту телекомуникација.

 

Приватизациони саветник "ЛАЗАРД" завршио је свој посао и предложио неколико модела приватизације "Телекома Србија" а.д., а на Влади Србије је да одлучи који модел приватизације жели да реализује. Влада Србије је расписала необавезујући тендер а по нас је најгори модел већинске приватизације, односно продаја свих 73% акција у власништву Државе Србије (27% је у власништву грађана, радника, бивших радника и пензионера).

 

Јоксимовић је још рекао да је заједнички став свих чланова Координационог тела да су против продаје „Телеком Србија“ а.д. и да је у интересу државе и грађана да „Телеком Србија“ а.д. не буде већински продат. Такође је обавестио све присутне и о активностима Координационог одбора репрензетативних синдиката и току акције СТОП ПРОДАЈИ ТЕЛЕКОМА.

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs