СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

18.04.16.:

 

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА
СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 14.04.2016. године у Београду. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни директор за приватне кориснике Наталија Јегдић, директор Функције за логистичке и опште послове Небојша Добранић, директор Сектора за интерне односе Горан Гњидић, директор Сектора за опште послове Бојан Анђелковић, секретар Друштва Александар Радовановић, специјални саветник извршног директора за финансије за област економско-правних питања Дејан Николић, затим директор „Телус“ а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Удружења монтера Андраш Нас, председник Синдиката радника „Телекомуникација РС“ Коста Бундало, председавајући скупштине Синдиката радника „Телекомуникација РС“ Витомир Велибор, потпредседник Синдиката Телекома Црне Горе Младен Раденовић и остали гости.

 

После отварања Скупштине делегатима су се обратили генерални директор Предраг Ћулибрк и извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић и председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2015. години и план и програм рада у 2016. години, који су усвојени од стране чланова Скупштине. Скупштина је усвојила и извештаје Надзорног одбора Синдиката, Комисије фонда солидарности и Комисије за мобинг и родну равноправност.

 

На седници Скупштине делегати су усвојили измене и допуне Статута Синдиката Телекома „Србија“ и Правилника фонда солидарности.

 

Погледајте фотографије:

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледајте видео записе:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs