27.02.17.:

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА
Помоћ Вишњи Сретеновић, шестомесечној беби

Мал. Вишњи Сретеновић, шестомесечној беби, унуци нашег колеге Драгана Јелића из Шапца, због здравствених проблема са очима и губитка вида, а према мишљењу Здравствене установе Клинички центар, Клинике за очне болести, потребно је оперативно лечење у Sint-Augustinus hospital, Belgija, Dr.C.Claes. Оперативно лечење није изводљиво у Србији због озбиљности офталмолошког налаза и техничке немогућности.

Међутим, Комисија за коришћење здравствене заштите у иностранству и упућивање на лечење у иностранство Републичког фонда за здравствено осигурање, донела је Решење о одбијању лечења у иностранству.

Породица мора да сноси трошкове лечења и операције, као и трошкова пута и смештаја за мајку и дете. Имајући у виду да је ово већ трећа операција, потребна је помоћ како би се прикупила средства за операцију.

Како је веома важно да се операција обави благовремено, позивамо све оне који су у могућности да помогну.

Сви који желе да помогну Вишњи Сретеновић могу то учинити уплатом на:
Рачун број:
200-15357444-71 „Поштанска штедионица“ a.d.
Прималац:
Драган Јелић

Мишљење Клинике за очне болести

Решење о одбијању лечења у иностранству

Медицинска документација