СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

05.06.17.:

 

20 ГОДИНА СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“
 

Синдикат Телекома „Србија“, у четвртак 01.06.2017. године у Београду прославио је 20 година постојања, па је поводом тога одржана Скупштина и свечана академија.

 

После отварања Скупштине, делегатима се обратио председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић који је честитао јубилеј и најавио одржавање свечане академије са почетком у 19 часова.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката поднео је Извештај о раду Синдиката за 2016. годину и план и програм рада за 2017. годину, који су усвојени од стране чланова Скупштине. Скупштина је усвојила и извештаје Надзорног одбора Синдиката, Комисије фонда солидарности и Комисије за мобинг и родну равноправност. На седници Скупштине делегати су усвојили измене и допуне Правилника фонда солидарности.

 

У вечерњим часовима одржана је свечана академија поводом 20 година од оснивања синдиката и том приликом је за све присутне приређен посебан програм како би се дугогодишњи рад синдиката приказао у свом правом светлу.

 

Можете погледати снимак свечане академије

 

 

Свечана академија је почела приказивањем филма о Синдикату Телекома „Србија“ где су приказане активности од највећег значаја од давне 1997. године до данас. Наравно све што смо постигли било је у сарадњи са Јединственим синдикатом Телекома Србија, Конфедерацијом слободних синдиката и Еурофедопом, што се може видети у филму. Овде можете погледати кратак филм:

 

 

Након извођења химне Републике Србије, присутнима су се обратили председник Надзорног одбора проф. др Милан Божић, извршни координатор рада Дирекције за људске ресурсе Драшко Марковић, председник Већа пошта и телекомуникација Еурофедопа Manfred Wiedner и председник Синдиката Телекома „Србије“ Мирослав Јоксимовић.

 

Свечаној академији су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Лазић, председник Надзорног одбора „Телеком Србија“ а.д. проф. др Милан Божић, чланови Надзорног одбора Соња Влајнић, Павле Милић, Нинослав Продановић и проф. др Ђорђе Мазињанин, извршни координатор рада Дирекције за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни координатор рада Дирекције за финансије Миленко Џелетовић, извршни координатор рада Дирекције за пословне кориснике Петар Поповић, секретар Друштва Александар Радовановић, директор сектора за интерне односе Горан Гњидић, директор сектора за опште послове Бојан Анђелковић, координатори Регија и ИЈ, затим директор „Телус“ а.д. Александра Хаџи-Костић, председник Конфедерације слободних синдиката Ивица Цветановић, председник Јединственог синдиката Телекома Србија Славољуб Кандић, председник Удружења монтера Андраш Нас, председник Синдиката радника „Телекомуникација РС“ Коста Бундало, председник Синдиката М:ТЕЛ Црне Горе Дејан Јауковић, председник Синдиката Црногорског Телекома Жељко Бурић, председник Већа пошта и телекомуникација Еурофедопа Manfred Wiedner, Mag. Rainer Siegl и остали гости.

 

Посебна част нам је била да угостимо супругу и ћерку првог председника нашег Синдиката пок. Зорана Мрваљевића.

 

Свим члановима Синдиката Телекома „Србија“, честитамо заједнички јубилеј и желимо да заједничком борбом у наредном периоду остваримо већа права, боље услове рада, веће плате и достојанствен положај у друштву.

   

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs