СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

16.03.20.:

 

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СЕДНИЦА
СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“
И КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА

 

Изборна седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 14.03.2020. године у Београду. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и гости, међу којима су били председник Надзорног одбора „Телеком Србија“ а.д. Милан Божић, генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за технику Филип Банковић, координатор свих активности на пољу услуга интернета и мултимедије на нивоу „Телеком Србија“ а.д. и његових зависних друштава Владимир Лучић, директор сектора за радне односе Горан Гњидић, специјални саветник извршног директора за финансије Дејан Николић, шеф кабинета председника Надзорног одбора Магдалена Ђошевић, председница Јединственог синдиката Телекома Србије Марина Здравковић.

Након отварања Скупштине и поздравног говора председника Синдиката Телекома „Србија“ Мирослава Јоксимовића, присутнима су се обратили генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк и председница Јединственог синдиката Телекома Србије Марина Здравковић.

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић се у свом излагању осврнуо на све активности Синдиката током претходног мандата и поднео је Извештај о раду Синдиката за 2019. годину, који је усвојен од стране чланова Скупштине. На седници Скупштине усвојен је и извештај Надзорног одбора Синдиката за 2019. годину.

Након усвајања извештаја о раду за 2019. годину, приступило се спровођењу избора за председника Скупштине, заменика председника Скупштине, председника Синдиката, потпредседника Синдиката и чланова Надзорног одбора и комисија Синдиката.

За председника Синдиката изабран је Мирослав Јоксимовић, а за потпредседнике именовани су Небојша Вучинић, Ивица Цветановић и Ђорђе Роцанов.

Председник Скупштине у новом сазиву биће Борислав Мандић, а заменик председника Скупштине Владимир Радоњић.

Изабрани чланови Надзорног одбора су: Драган Лукић, Слободан Николић, Драган Свитлица, Богдан Илић и Мирјана Милићевић

Именовани чланови комисије Фонда солидарности су: Олга Ојкић, Јелена Недељков, Ненад Николић, Зорица Јевремовић, Зоран Миладиновић, Луминица Анкајцан и Славенка Златановић.

Именовани чланови Статутарне комисије су: Златибор Јовановић, Александар Павловић, Јасна Секулић, Зоран Аџић и Горан Милић.

Именовани чланови комисије за праћење мобинга и родну равноправност су: Светлана Јосифовић, Љубиша Савов, Наташа Ломовић, Мирјана Нинић и Предраг Микић.

Након седнице Скупштине, одржана је конститутивна седница Извршног одбора Синдиката на којој је за председника Извршног одбора изабран Рале Анђелковић, док је за заменика председника изабран Јовица Арсић.

За генералног секретара Синдиката именован је Зоран Вићентић.

Именовани чланови комисије за информисање су: Александар Игњатовић, Небојша Станковић, Миодраг Николић, Зоран Марковић, Милан Зекић, Зоран Аџић и Слободан Николић.

Такође, именовани су и чланови Одбора за безбедност и здравље на раду и то: Иванко Мандић и Небојша Вучинић.

 

Погледајте обраћање делегатима Скупштине председника Синдикта:

 

 

Погледајте изјаву Мирослава Јоксимовића, председника Синдиката:

 

 

Погледајте фотографије:

 

 

 

 

 

    

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs