СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

10.12.20.:

ПОГОДНОСТ ЗА ЧЛАНОВЕ

 

Чланови Синдиката Телекома и чланови њихових породица захваљујући сарадњи са компанијом LINKgroup добијају попуст на школовање у образовним установама ове компаније

 

Задовољство нам је да вас обавестимо да смо започели заједничку сарадњу са интернационалном компанијом LINKgroup, која се већ више од 20 година успешно бави едукацијом на свим нивоима образовања - основном, средњем, високом и неформалном.

 

Захваљујући томе, сви чланови Синдиката Телекома, као и чланови њихових породица, остварују одређене попусте за упис у неку од 12 образовних установа у оквиру LINKgroup-а:

 

Савремена основна школа;

Савремена гимназија;

International School;

Средња школа за интернационалне технологије - ITHS;

Висока школа струковних студија за IT - ITS;

Факултет савремених уметности;

Висока школа за информационе технологије, економију и предузетништво;

ITAcademy;

BusinessAcademy;

InternetAcademy;

CompanyAcademy;

LINK e-Learning.

 

Преузмите ПДФ презентацију и погледајте детаљно које попусте остварујете као чланови Синдиката Телекома.

 

 

Шта све добијате овим бенефит партнерством?

 

Као члана Синдиката Телекома очекују вас бројне погодности за усавршавање, и то не само вас већ и чланове ваше породице:

 

● додатни попуст на школовање у некој од LINK-ових образовних установа урачунат на актуелне снижене цене;

● могућност плаћања школарина на рате олакшано, без одласка у банку;

● најквалитетније приватно формално образовање за вашу децу у интернационално усмереним школама и на факултетима са признатим дипломама и акредитованим програмима;

● усвајање профитабилних вештина данашњице на шестомесечним и једногодишњим програмима неформалних академија за ИТ, бизнис и интернет пословање које помажу у пословном и личном напретку;

● могућност да стекнете признате интернационалне сертификате из бројних области;

● могућност онлине учења од куће захваљујући Distance Learning  платформи, патенту LINKgroup, који, поред live преноса часова, подразумева и 24/7 доступну архиву предавања;

● и још много тога.

 

Да бисте искористили овај попуст, потребно је да попуњавањем овог упитника означите за коју сте установу/установе заинтересовани и да приликом уписа нагласите да Синдикат Телекома сарађује са компанијом LINKgroup.

 

LINKgroup окупља реномиране образовне установе које раде по највишим светским стандардима

 

Приватно образовање није резервисано само за неколицину људи и не захтева нужно велике количине новца. Захваљујући сарадњи са LINKgroup-ом, квалитетно образовање за све генерације доступно вам је по много повољнијим условима.

 

LINKgroup у свом саставу има чак 32 образовна сервиса, 13 образовних установа и 2 института, а посебно је познат по развоју јединствене методе учења - Архитектури сазнања - која помаже у стицању знања кроз све расположиве технологије и индивидуалне методе учења, сходно преференцијама, искуству, стилу учења и расположивом времену корисника. Захваљујући овом патенту, чак 92,86% износи успешност полазника који се школују у оквиру LINKgroup система. Архитектура сазнања је посебно важна у функционисању запослених којима су радне обавезе приоритет, због чега додатно усавршавање лако додају својим свакодневним плановима.

 

Пријавите се уколико сте заинтересовани за усавршавање у оквиру LINKgroup-а

 

Ако вам се допала идеја за усавршавање на некој од LINK-ових образовних установа по знатно нижим ценама, подсећамо вад да попуните ОВАЈ УПИТНИК и означите установе за које сте заинтересовани (можете обележити више установа).

 

Убрзо ће с вама контактирати неко од леарнинг консултаната компаније LINKgroup с ким ћете моћи да попричате о свим појединостима које вас занимају, а на вашу имејл-адресу стизаће све промотивне активности установа како бисте могли детаљније да испратите њихов рад.

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs