07.04.16.

 Регионалне вести

кликните на вашу
регију28.06.16.


17.01.17.


20.01.17.пет, 20.12.

  

Фонд запослених "Србија": У јануару одобрено 50 позајмица »

  

чет, 19.01.

  

СВЕТОСАВСКИ БАЛ

 

Синдикат Телекома „Србија“ традиционално организује СВЕТОСАВСКИ БАЛ, 27.01.2017. године у хотелу „Prestige“, на хиподрому (ул. Булевар војводе Мишића 24), са почетком у 19 часова.

Цена улазнице је 500 динара. Број места је ограничен.

Заинтересовани чланови могу се пријавити овде »    

 

уто, 17.01.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

чет, 12.01.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.01.2017. »  

 

пон, 09.01.

  

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Обавештавамо чланове Синдиката Телекома „Србија“ да планирамо да закључимо уговор - полисе осигурања имовине (стан/кућа), односно домаћинстава за све чланове Синдиката са „Generali osiguranje Srbija“ a.d.o. Beograd. Ово осигурање је поклон нашим члановима и премију осигурања ће плаћати наш Синдикат.

Након закључења уговора - полисе осигурања члановима Синдиката доставићемо обавештење о условима осигурања и потврду о осигурању.

Како бисмо закључили уговор о осигурању неопходно је да нам доставите податке о адреси стана/куће (стално настањеног стамбеног објекта) који сваки члан Синдиката жели да осигурамо у његово име.

Молимо све чланове Синдиката да одштампају и попуне образац који се налази на крају овог текста и да га доставе свом председнику Синдикалне организације. Потребно је да се попуњени образац достави председнику Синдикалне организације најкасније до 20.01.2017. године, како бисмо могли да почнемо са реализацијом осигурања почев од 01.02.2017. године.

Уколико неко од чланова синдиката не достави потребне податке са адресом објекта до 20.01.2017. године, нећемо бити у могућности да уплатимо осигурање за њега, тако да се надамо да ће се сви чланови благовремено одазвати овом нашем позиву.

Напомињемо да објекат (стан/кућа) који се осигурава не мора да буде у власништву члана синдиката, с тим да се онда накнада штета по основу осигурања може исплатити члану синдиката само ако власник непокретности да сагласност за то, у супротном исплаћује се власнику непокретности.

 

ОБРАЗАЦ СА ПОДАЦИМА ЗА ОСИГУРАЊЕ

 

 

 

чет, 29.12.

уто, 27.12.

  

ОДРЖАНА СЕДНИЦА НАДЗОРНОГ ОДБОРА „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д.

 

Надзорни одбор „Телеком Србија“ а.д. је на седници, која је одржана 26.12.2016. године, усвојио Буџет „Телеком Србија“ а.д. за 2017. годину.

 

Председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић и председник Јединственог Синдиката Телекома Србије Славољуб Кандић, као чланови Надзорног одбора, гласали су против Буџета „Телеком Србија“ а.д. за 2017. годину, јер њиме, поред других примедби, није предвиђено повећање зарада и других примања запослених у 2017. години.

 

Председници репрезентативних синдиката упозорили су друге чланове Надзорног одбора и представнике пословодства на могуће последице великог незадовољства запослених због непобољшања њиховог материјалног положаја. Указали су да је узрок незадовољства то што се зараде и друга примања запослених у „Телеком Србија” а.д. неправедно умањују још од новембра 2014. године према Закону о привременом уређивању основица за обрачун и исплату плата, односно зарада и других сталних примања код корисника јавних средстава („Сл. гласник РС“ бр.116/2014), иако „Телеком Србија“ а.д. стално добија похвале да је најуспешнија компанија у Србији и сваке године на име дивиденди даје велика средства у буџет Републике Србије, а у 2016. години је остварио највећу добит. Међутим, успех компаније у којој радимо нема утицаја на зараде запослених, које нису адекватне у односу на зараде у конкурентским компанијама и успешност пословања „Телеком Србија” а.д..

 

С обзиром да пословодство није обезбедило адекватно повећање зарада, репрезентативни синдикати ће се обратити премијеру Републике Србије због решавања спорног питања.

 

ИНФО СЛУЖБЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА

 

пет, 23.12.

  

ПРОДУЖЕНО ВАЖЕЊЕ КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д.

 

Председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић, председник Јединственог Синдиката Телекома Србија Славољуб Кандић и генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, уз присуствово извршног директора за људске ресурсе Драшка Марковића и извршног директора за финансије Миленка Џелетовића, потписали су данас, 23.12.2016. године, Споразум о продужењу важења Колективног уговора „Телеком Србија“ а.д..

Споразумом је продужено важење и примена Колективног уговора „Телеком Србија“ а.д. до 27.01.2018. године.

На састанку су настављени преговори о материјалном положају запослених.
  

 

чет, 22.12.

  

Одговор Извршног директора за људске ресурсе упућен Синдикату Телекома „Србија“ поводом нашег обраћања Министарству финансија можете прочитати овде »

  

уто, 20.12.

  

Фонд запослених "Србија": У децембру одобрено 60 позајмица »

  

пет, 16.12.

  

Ново на странама погодности за чланове »    

 

чет, 15.11.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

сре, 14.12.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.12.2016. »  

 

сре, 07.12.

 

ДОПИС МИНИСТРУ ФИНАНСИЈА ДУШАНУ ВУЈОВИЋУ

 

Председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић дописом се обратио министру финансија Душану Вујовићу, дана 28.11.2016. године, у вези материјалног положаја запослених у компанији „Телеком Србија“ а.д.. Узимајући у обзир да је прошло десет дана а да нисмо добили никакав одговор овај допис објављујемо у целости »

 

  

пон, 05.12.

 

ЕУРОФЕДОП ПОДРЖАО СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

У ОСТВАРИВАЊУ ПРАВА НА СОЦИЈАЛНИ ДИЈАЛОГ

 

Синдикат Телекома „Србија“, као чланица ЕУРОФЕДОП-а, обратио се овој европској синдикалној централи запослених у јавном сектору за подршку због непоштовања основних принципа социјалног дијалога. Генерални секретар Еурофедоп-а је, као подршку нашим захтевима, упутио писмо председнику Владе Републике Србије гдину Александру Вучићу, министру финансија гдину Душану Вујовићу, министру трговине, туризма и телекомуникација гдину Расиму Љајићу, министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања гдину Александру Вулину и генералном директору „Телеком Србија“ а.д. гдину Предрагу Ћулибрку.

Можете прочитати писмо Еурофедопа преведено на српски језик »

Можете прочитати оригинално писмо Еурофедопа на енглеском језику »

  

пон, 05.12.

  

Ново на странама Регије "Београд" » 

  

пон, 28.11.

  

Ново на странама Регије "Центар" » 

  

уто, 22.11.

 

ОДРЖАН ИЗВРШНИ ОДБОР ЕУРОФЕДОПА

 

ЕУРОФЕДОП, европска синдикална централа запослених у јавном сектору, одржала је Извршни одбор 18. новембра у Бриселу. Председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић је као члан Извршног одбора Еурофедопа, активно учествовао у његовом раду.

Детаљније »

  

уто, 22.11.

  

Ново на странама Регије "Центар" » 

  

пон, 21.11.

  

Фонд запослених "Србија": У новембру одобрено 60 позајмица »

  

сре, 16.11.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.11.2016. »  

 

уто, 15.11.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

чет, 10.11.

  

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Председништво Синдиката Телекома „Србија“ je на седници, која је одржана данас, донело одлуку да се генералном директору гдин Предрагу Ћулибрку упути захтев за састанак са члановима Председништва нашег Синдиката, коме би присуствовали и извршни директори, а који би се одржао у нашим просторијама. У захтеву који смо послали предложили смо да тема састанка, између осталог, буде незадовољство запослених у „Телеком Србија“ а.д. тешком материјалном ситуацијом у којој се налазе због смањења зарада према Закону о привременом уређивању основица за обрачун и исплату плата, односно зарада и других сталних примања код корисника јавних средстава („Сл. гласник РС“, бр.116/2014) и поступак доношења и спровођења методологије процене радног учинка запослених, као и остала питања од значаја за запослене.

 

ИНФО СТС
 

чет, 03.11.

  

АКТИВНОСТИ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“ У 2016. ГОДИНИ

 

Имајући у виду да је основни и најбитнији циљ у 2015. години било стопирање продаје „Телеком Србија“ а.д. и да је највише активности спровођено у том циљу, у 2016. години представници Синдиката Телекома „Србија“ су у складу са Планом рада спроводили активности у правцу побољшања услова рада и социјално-економског положаја запослених.

  Детаљније »

 

чет, 27.10.

  

ОДРЖАН САСТАНАК СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМ „СРБИЈА“ И УДРУЖЕЊА МОНТЕРА ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОНУ МРЕЖУ СРБИЈЕ

 

У циљу одржавања сарадње између Синдиката Телекома „Србија“ и Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, 27.10.2016. године одржан је састанак у просторијама Синдиката. Председник Синдиката Телекома “Србија” гдин Мирослав Јоксимовић упознао је делегацију Удружења, коју су чинили Андраш Нас, Стевановић Вишеслав, Ђорђић Драган и други чланови Управног одбора Удружења, са најважнијим активностима које предузима Синдикат и ставовима Синдиката о најважнијим питањима за запослене „Телеком Србија“ а.д..

Детаљније »

 

чет, 20.10.

  

Фонд запослених "Србија": У октобру одобрено 59 позајмица »

  

  

ОДРЖАНИ VIII ДАНИ КОРПОРАТИВНОГ СПОРТА НА КОПАОНИКУ

Детаљније »

 

уто, 18.10.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

сре, 12.10.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.10.2016. »  

  

пет, 12.10.

 

ОДРЖАН САСТАНАК ОДБОРА РЕГИЈЕ ЦЕНТАР СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" » 

   

пет, 23.09.

 

ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА

И ПОСЛОВОДСТВА „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д.

 

У среду 22.9.2016. године одржан састанак представника Синдиката Телекома „Србија“ и Јединственог Синдиката Телекома Србије са пословодством ,,Телеком Србија“ а.д., на коме се разговарало о актуелним темама везаним за Предузеће за телекомуникације ,,Телеком Србија“ а.д. и положај запослених, a посебно о следећем:

  • укидању примене Закона о привременом уређивању основица за обрачун и исплату плата, односно зарада и других сталних примања код корисника јавних средстава („Сл. гласник РС“, бр.116/2014) на ,,Телеком Србија“ а.д. и престанак умањења зарада по основу наведеног закона;

  • Буџету ,,Телеком Србија“ а.д. за 2017. годину;

  • методологији процене радног учинка запослених;

  • продужењу Колективног уговора и другим темама.

Детаљније »

  

чет, 22.09.

  

ОДРЖАН XIII КОНГРЕС ЕУРОФЕДОПА

 

ЕУРОФЕДОП, европска синдикална централа запослених у јавном сектору, чија смо чланица од 2006. године, одржала је XIII Конгрес у периоду од 18. до 21. септембра у Бечу. На Конгресу је изабрано ново руководство Еурофедопа и усвојено је пет резолуција које се тичу будућности права радника у Европи.

Председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић изабран је за члана Извршног одбора Еурофедопа, тако да ће у наредном периоду активно учествовати у креирању политике Еурофедопа.

Пре Конгреса одржан је семинар на тему управљања у јавном сектору у току кога су чланице из различитих земаља Европе размениле искуства и усагласиле резолуције које је Конгрес касније усвојио.

XIII Конгрес је уједно био и прилика да се свечано обележи 50 година постојања Еурофедопа.

 

Семинар и резолуције - детаљније »

50 година Еурофедопа - детаљније »

 

Инфо СТС

 

сре, 21.09.

  

Фонд запослених "Србија": У септембру одобрене 52 позајмице »

 

сре, 14.09.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

пон, 12.09.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.09.2016. »  

  

пон, 22.08.

 

Фонд запослених "Србија": У августу одобрено 35 позајмица »

      

сре, 17.08.

 

Ново на странама Регије "Београд" » 

      

пон, 15.08.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.08.2016. »  

  

сре, 20.07.

  

Фонд запослених "Србија": У јулу одобрене 42 позајмице »

  

пет, 15.07.

  

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

чет, 14.07.

  

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОСТУПКУ И НАЧИНУ ИСПЛАТЕ ДИВИДЕНДЕ

 

Детаљније »

 

сре, 13.07.

  

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.07.2016. »  

  

чет, 30.06.

  

ОДРЖАНА СКУПШТИНА АКЦИОНАРА „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д.

-ДОНЕТА ОДЛУКА О ИСПЛАТИ ДИВИДЕНДЕ-

 

Детаљније »

 

уто, 28.06.

  

ПОЗИВАЊЕ ЗАПОСЛЕНИХ ВАН РАДНОГ ВРЕМЕНА

 

Примећена је пракса у последње време да многи шефови у компанији запослене зову и после радног времена, шаљу им поруке и е-маилове и по неколико сати касније након заврештка радног времена, а не ретко и у касним вечерњим сатима, дискутујући и полемишући са радником о задацима који би требало да се што пре спроведу. Послодавац, наравно, то правда потребом да се реализују задати циљеви , да претплатник не сме да трпи, а све у циљу постизања што бољих пословних резултата.

Детаљније »

 

пон, 20.06.

  

Фонд запослених "Србија": У јуну одобрено 57 позајмица »

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

сре, 15.06.

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.06.2016. »  

 

чет, 02.06.

 

ПРВИ КОНГРЕС КОНФЕДЕРАЦИЈЕ СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

 


 

сре, 25.05.

 

ОДРЖАНА СЕДНИЦА НАДЗОРНОГ ОДБОРА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА

 

На седници Надзорног одбора која је одржана данас 25.5.2016. године усвојени су предлози финансијских извештаја за 2015.годину и предлог Одлуке о расподели добити.

Редовна Скупштина акционара „Телеком Србија“ а.д. ће се одржати у периоду од 30 дана.

На седници Скупштине акционара поред одлука о усвајању финансијских извештаја донеће се одлука о исплати дивиденде.

У складу са пословним резултатима за 2015. годину предложено је да добит по акцији буде 15,32 динара у бруто износу, а исплата се очекује око 20. јула свим акционарима.

Бруто износ дивиденде се опорезује по стопи од 15%., а на основу Пореза на приход од капитала .

 

ИНФО СТ„С“
 

сре, 25.05.

 

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈA“

ОРГАНИЗОВАО ИЗЛЕТ У ГРЧКУ/ ЛЕПТОКАРИЈА ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА

 

Детаљније »

 

уто, 24.05.

 

ПОЗИВ ЗАПОСЛЕНИМА НА УТАКМИЦУ ЖИВОТА: „АСОВИ ЗА ДЕЦУ”

-24. маја 2016. године у 20,00 сати на стадиону Партизан у Београду-

 

Позивамо све колеге да присуствују хуманитарном мечу фудбалских звезда, који ће се одржати вечерас, 24. маја 2016. године, са почетком у 20.00 сати, на стадиону Партизана у Београду и на тај начин подрже акцију прикупљања средстава за изградњу Дечјег хемато-онколошког одељења Клиничког центра у Нишу.

Детаљније на сајту мој портал 
 

пет, 18.05.

 

Фонд запослених "Србија": У мају одобрено 35 позајмица »

 

сре, 18.05.

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.05.2016. »  

 

уто, 17.05.

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

уто, 17.05.

 

Обавештавамо чланове синдиката да је завршено пријављивање за путовање у Грчку у Лептокарију и да је закључен списак пријављених чланова синдиката.

       

уто, 10.05.

 

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈA“ ОРГАНИЗУЈЕ ПУТОВАЊЕ У ГРЧКУ -

OLYMPIAN BAY HOLIDAY CLUB 4* У ЛЕПТОКАРИЈИ

ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА (од 19.05. до 22.05.2016.)

 


 

Трајање аранжмана је 4 (четири) дана/2(две) ноћи, полазак је 19.05.2016., а повратак 22.05.2016. године.

 

Детаљније »»»

      

чет, 28.04.

 

      

пон, 25.04.

 

Ново на странама Регије "Београд" » 

      

сре, 20.04.

 

Фонд запослених "Србија": У априлу одобрено 60 позајмица »

      

пон, 18.04.

 

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА

СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 14.04.2016. године у Београду.

 

 

Детаљније »    

        

пон, 18.04.

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.04.2016. »      

 

Ново на странама Регије "Београд" » 

       

пон, 11.04.

 

ПРЕДСЕДНИК ЕУРОФЕДОПА У ПОСЕТИ СИНДИКАТУ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Синдикат Телекома „Србија“ имао je част да угости председника Еурофедопа гдина Fritza Neugebauerа, који је посетио наш Синдикат дана 06.04.2016. године. 

Детаљније »

      

чет, 07.04.

 

Скупштина Синдиката Телекома "Србија" заказана је за 14-15.04.2016. Учесници могу преузети позив »

      

уто, 29.03.

 

САОПШТЕЊЕ

 

Све активности против продаје „Телеком Србија“ а.д. организовала су и спроводила два репрезентативна синдиката у „Телеком Србија“ а.д., који укупно од око 8.000 запослених, имају заједно око 6.500 чланова. Анимирали смо јавност, скупили и предали потписану Петицију против продаје „Телеком Србија“ а.д., организовали протест и друго.

Остваривању нашег циља да се „Телеком Србија“ а.д. не прода помогле су многе политичке странке, нарочито Двери и ДСС, као и друге организације, међу којима је од велике помоћи била Академија инжењерских наука, затим еминентни економисти, академици и многе друге јавне личности. Такође, према свим анкетама око 70% грађана Србије је било против продаје „Телеком Србија“ а.д.. Ми смо се по окончању процеса који се завршио тако што смо остварили свој циљ да „Телеком Србија“ а.д. не буде продат, свима јавно захвалили па и Дверима и ДСС.

Након доношења одлуке да се одустаје од продаје „Телеком Србија“ а.д., наставили смо да обављамо своје синдикалне активности и да решавамо многобројне проблеме у компанији, односно наставили смо тамо где смо стали пре најављивања продаје.

Детаљније »

      

пон, 28.03.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ КОМПЛЕТНУ ИЗЈАВУ МИРОСЛАВА ЈОКСИМОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“ ЗА РТС»

 

      

пон, 21.03.

 

Фонд запослених "Србија": У марту одобрене 62 позајмице »

      

чет, 17.03.

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »    

      

пет, 11.03.

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.03.2016. »

      

уто, 08.03.

    

пет, 04.03.

 

Ново на странама Регије "Београд" » 

       

 

Ново на странама Регије "Центар" » 

       

чет, 18.02.

 

Фонд запослених "Србија": У фебруару одобренo 49 позајмица »

 

чет, 18.02.

 

Ново на странама Регије "Центар" » 

       

сре, 17.02.

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »     

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.02.2016. »

      

пон, 08.02.

 

НАЈНОВИЈА ПОНУДА „MTS БАНКЕ“ А.Д. БЕОГРАД ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ А.Д.

Детаљније »

      

чет, 04.02.

 

Примена Норматива за средства и опрему заштите на раду и радне одеће и обуће

Детаљније »

      

сре, 03.02.

 

ПОЈАШЊЕЊЕ У ВЕЗИ ИСПЛАТЕ ДИВИДЕНДЕ

 

Због честих позива чланова синдиката и осталих акционара „Телеком Србија“ а.д. у вези исплате дивиденде за 2015. годину и нетачних информација које се преносе, а узимајући у обзир да су за 2013. и 2014. годину била исплаћене привремене дивиденде (међудивиденде), ради појашњења истичемо следеће:

Детаљније »

      

чет, 28.01.

 

ПРОСЛАВА СЛАВЕ СИНДИКАТА

 

Синдикат Телекома „Србија“ је традиционално прославио у среду 27.01.2016. године, своју Крсну славу Светог Саву.

Детаљније »

      

сре, 20.01.

 

Фонд запослених "Србија": У јануару одобренo 48 позајмица »

      

пет, 15.01.

 

Погледајте најновију Одлуку комисије за доделу помоћи из Фонда солидарности »     

      

сре, 13.01.

 

Погледајте табеларни приказ синдикалног чланства на дан 10.01.2016. »

      

       старије вести прегледајте у архиви ».

 За чланове

 За запослене Телекома
- Колективни уговор "Телеком Србија" а.д.(престаје да важи 27.1. 2015.)»
- Колективни уговор "Телеком Србија" а.д.(ступа на снагу 27.1. 2015.)»
- Колективно осигурање »
- Добровољно пeнзијско осигурање:
  - Информације »
  -
Провера стања - Дунав »
  - Провера стања - Delta Generali »
 Ми смо чланови...
Конфедерација слободних
синдиката
European Federation of Public Service Employees
 Корисни линкови
- Сајт Телекома
- Интранет сајт Телекома:
    
 Мој портал »
- Сајт СО Смедерево

- Сајт СО Крагујевац
 WEB претраживачи

Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora

GOOGLE
YAHOO

web design