РЕГИЈА "БЕОГРАД" СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

26.08.11.:

ПОГОДНОСТ ЗА ЧЛАНОВЕ

Обавештавамо чланове да је наш синдикат потписао уговор са „Беогума“ д.о.о., којим је омогућено да чланови синдиката купују робу и користе услуге из њиховог продајно услужног програма на 6 до 12 једнаких месечних рата у зависности од робе и тренутне понуде преко административне забране (преузмите образац административне забране за запослене у Телекому » или за запослене у Телусу »). За куповину робе на рате важи посебан ценовник са увећаним ценама.

Можете погледати понуду са неким ценама које се односе на куповину на рате »

Подсећамо и на две законске обавезе које ступају на снагу ове године и то:

1. У периоду од 01.11.-01.04. сва возила морају да имају СВЕ ЧЕТИРИ ЗИМСКЕ ГУМЕ са шаром дубљом од 4мм

2. Од 19.09.2011. године у свим возилима мора да се налази обавезан сигурносни комплет који мора да садржи нову прву помоћ, рефлектујући прслук, еуро троугао, комплет сијалица, канап за вучу и уколико идете на пут обавезни су ланци за минимум два погонска точка.

У ПРОМОТИВНОМ ПЕРИОДУ који траје до 15.09.2011. године АУТО ГУМЕ И ОБАВЕЗНУ ОПРЕМУ можете купити на 7 рата.

Поред ауто гума и делова у продајном асортиману се налази и следећа роба која се може куповати на 6 и 12 рата по Вашем избору:

- Бицикли CAPRIOLO

- Скутери KEEWAY

- Косилице KEEWAY

- Гуме та ТРАКТОРЕ И ТРАКТОРСКЕ ПРИКОЛИЦЕ

БОНУС – Беогума ће свима који обаве куповину ауто гума омогућити да у периоду од 01.01.2012-31.08.2012. године изврше бесплатан преглед и контролу свог возила, а за све механичарске услуге одобрити попуст од 10% уз могућност плаћања на максималан број рата у односу на тренутну понуду.

Детаљније на сајту:

„БЕОГУМА“ Д.О.О. »